Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2020, 20:52
Čas čítania 1:08
Katarína Danková

Nová kolekcia adidas x Ivy Park sa vypredala behom niekoľkých minút

MÓDA ADIDAS BEYONCÉ MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Predposledný novembrový utorok vydala americká speváčka svoju kapsulovú kolekciu Ivy Park navrhnutú v spolupráci s adidasom. V Amerike sa vypredala behom chvíle a niektorí fanúšikovia ostali rozhorčení.

Začiatkom novembra Beyoncé na svojom instagramovom účte avizovala predaj novej kolekcie Black Pack jej vlastnej značky Ivy Park, ktorú vytvorila v spolupráci s adidasom.

Odporúčané
Majetok v hodnote 339 miliónov eur, odpustená nevera a 23 cien Grammy alebo cesta Beyoncé na vrchol popu Majetok v hodnote 339 miliónov eur, odpustená nevera a 23 cien Grammy alebo cesta Beyoncé na vrchol popu 27. októbra 2020, 19:40

Kolekcia sa zamerala na funkčnosť a využiteľnosť, pričom stavila na čiernu klasiku. Kapsulovosť sa prejavila vo variabilite a množstve druhov športových kúskov od teplákov a mikín po šaty či topánky. Všetko v športovej elegancii, na ktorú sme pri Beyoncé zvyknutí.

Domov
Zdieľať
Diskusia