Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 19:16
Čas čítania 1:14
Adam Novosad

IKEA vyrobila miniatúrny dom, ktorý môžeš zaparkovať kde tvoje srdce zatúži. Cena aj udržateľnosť potešia záujemcov

NEWS IKEA
Uložiť Uložené

Miniatúrny domček je vybavený všetkým, čo by človek mohol potrebovať, a hlavne si ho môžeš zobrať kamkoľvek budeš chcieť.

Spoločnosti IKEA nikdy nechýbala kreativita, a tak nečudo, že jej dizajnéri tentoraz vyrobili miniatúrny domček na kolesách, ktorý prekypuje útulnosťou. Švédsky gigant na výrobe domu spolupracoval s firmou Escape a svoju kooperáciu nazvali Tiny Home Project. Jej výsledkom je príbytok s rozlohou 17 metrov štvorcových, v ktorého interiéri nájdeš takmer výlučne produkty z IKEA, informuje Dwell.

Odporúčané
Matovič cez meme žartuje, že núdzový stav nechá platiť donekonečna. Svoj rasistický výrok zase interpretuje cez slovník Matovič cez meme žartuje, že núdzový stav nechá platiť donekonečna. Svoj rasistický výrok zase interpretuje cez slovník 12. novembra 2020, 7:21

Miniatúrny dom stojí na základoch verzie Vista Boho XL od firmy Escape, zvonku ho zdobí špeciálnou japonskou metódou upravené drevo. Je dlhý 7,6 metra.

IKEA vyrobila miniatúrny dom, ktorý môžeš zaparkovať kdekoľvek tvoje srdce zatúži. Cena aj udržateľnosť potešia záujemcov
Zdroj: Escape/Ikea/Josiah and Steph Photography

Je vybavený solárnymi panelmi na streche, vďaka čomu sa nemusíš starať o hľadanie elektrickej prípojky na svojich cestách. Keby si však preferoval štandardnú prípojku do elektrickej siete ako v prípade dovolenkových karavanov, nemusíš sa obávať, pretože v IKEA nezabudli ani na ňu.

Domov
Zdieľať
Diskusia