Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2020, 7:21
Čas čítania 1:54
Adam Novosad

Matovič cez meme žartuje, že núdzový stav nechá platiť donekonečna. Svoj rasistický výrok zase interpretuje cez slovník

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič reagoval na kritiku, ktorú schytal za svoje stredajšie vyjadrenia, ale zabavil sa aj na meme obrázku.

Igor Matovič má za sebou náročnú stredu. Na tlačovej konferencii musel odpovedať na otázky o plošnom testovaní, otváraní či zatváraní prevádzok a rovno úkoloval sťažujúceho sa Richarda Sulíka, aby do nedele vymyslel plán, ako hnusobe vykrútiť krk a zvoľniť súčasné opatrenia.

Premiér chcel pôvodne predlžovať núdzový stav o 90 dní, ale Sulík ho skritizoval a napokon sa vládna koalícia zhodla na kompromisnom návrhu v trvaní 45 dní. Tento ústupok však Matovič zrejme neniesol ľahko.

Odporúčané
Cigániková klame, veď to má aj trochu v mene, vyhlásil Matovič. Za rasistickú poznámku už schytáva veľkú kritiku Cigániková klame, veď to má aj trochu v mene, vyhlásil Matovič. Za rasistickú poznámku už schytáva veľkú kritiku 11. novembra 2020, 19:35

Núdzový stav až donekonečna

Medzitým stihol za kritiku vládneho návrhu stomiliónovej dotácie štátnej zdravotnej poisťovni skritizovať poslankyňu SaS Janu Bittó Cigánikovú. Označil ju za lobistku Jaroslava Haščáka z Penty, ktorá vlastní súkromnú poisťovňu Dôveru, a skonštatoval, že Cigániková často klame, veď koniec koncov to tak trochu má aj v mene.

Domov
Zdieľať
Diskusia