Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Štvrtok 17. 6. 2021 meniny má Adolf

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltCez Wolt si objednáš svoje obľúbene jedlo od apríla už aj v Nitre.Objednaj si jedlo
Podcasty - Podgast

Martin Labanc z Poľnej kuchyne: Či by som chcel Michelinskú hviezdu? Neurazil by som sa, no treba na to mať talent

Je najnovší Podgast o jednom z najdlhšie pôsobiacich a najúspešnejších slovenských food truckov? Alebo o michelinskom sprievodcovi? Obe odpovede sú správne.

Čoje, Matej Ohrablo
28. október 2020, 15:49 Čas čítania: 0:42
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Podcasty - Podgast
0
Čoje
Matej Ohrablo
28. október 2020, 15:49
Čas čítania: 0:42

Martin Labanc z Poľnej kuchyne: Či by som chcel Michelinskú hviezdu? Neurazil by som sa, no treba na to mať talent

Je najnovší Podgast o jednom z najdlhšie pôsobiacich a najúspešnejších slovenských food truckov? Alebo o michelinskom sprievodcovi? Obe odpovede sú správne.

Čoje
Matej Ohrablo
28. október 2020, 15:49
Čas čítania: 0:42
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltCez Wolt si objednáš svoje obľúbene jedlo od apríla už aj v Nitre.Objednaj si jedlo

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

  

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čo ho kariéra gastronovinára naučila v streetfoodovom obore
  • Prečo na Slovensku nemáme michelinské podniky
  • Čomu vôbec vďačíme za boom streetfoodu za posledných 10 rokov

 

Martin Labanc býval novinár, ktorý sa vo svojich článkoch venoval gastronómii. Patrí medzi najväčších odborníkov na históriu gastronómie, má skvelý prehľad o michelinskom sprievodcovi. A zároveň so svojou manželkou Katkou rozbehol food truck Poľná kuchyňa a stál pri začiatkoch modernej streetfoodovej kultúry na Slovensku. Táto epizóda Podgastu nemohla dopadnúť zle.

 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

  

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu podcasty@refresher.sk
Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie články
Teraz
24 hod
7 dní
30 dní
Viac z témy podcasty
Viac článkov
Sponzorované články
Viac článkov
Ďalšie news viac news
Mohlo by ťa zaujímať
Prejsť na úvodnú stránku
Domov
Zdieľať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.
Zatvoriť