Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
28. októbra 2020 o 15:49
Čas čítania 0:42
Čoje Matej Ohrablo

Martin Labanc z Poľnej kuchyne: Či by som chcel Michelinskú hviezdu? Neurazil by som sa, no treba na to mať talent

PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Je najnovší Podgast o jednom z najdlhšie pôsobiacich a najúspešnejších slovenských food truckov? Alebo o michelinskom sprievodcovi? Obe odpovede sú správne.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu

Sleduj Podgast na Refresheri

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čo ho kariéra gastronovinára naučila v streetfoodovom obore
  • Prečo na Slovensku nemáme michelinské podniky
  • Čomu vôbec vďačíme za boom streetfoodu za posledných 10 rokov

Martin Labanc býval novinár, ktorý sa vo svojich článkoch venoval gastronómii. Patrí medzi najväčších odborníkov na históriu gastronómie, má skvelý prehľad o michelinskom sprievodcovi. A zároveň so svojou manželkou Katkou rozbehol food truck Poľná kuchyňa a stál pri začiatkoch modernej streetfoodovej kultúry na Slovensku. Táto epizóda Podgastu nemohla dopadnúť zle.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected]
Domov
Zdieľať
Diskusia