Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2020, 16:11
Čas čítania 1:05
Daniel Mikolášik

Vladimírovi Weissovi hrozí trest pre pikantné video, v ktorom si vymieňal nežnosti s Kmotríkom a močil na ulici

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Chúlostivým videom sa už zaoberá Slovenský futbalový zväz.

Pred pár dňami sociálnymi sieťami kolovalo pikantné video, ktoré zachytávalo nočné nežnosti medzi futbalistom Slovana Bratislava Vladimírom Weissom ml. a viceprezidentom klubu Ivanom Kmotríkom ml. Pár sekúnd na to, ako si spoločne vymieňali dotyky a vrúcne objatia, si Weiss stiahol nohavice a začal močiť na verejnosti v strede parkoviska.

Celá situácia sa odohrala počas reprezentačnej prestávky pred jedným z tatranských hotelov. Ako však informuje portál šport24.sk, záložníkovi belasých pre video hrozí tvrdý trest.

Odporúčané
Ivan Kmotrík ml. dostal za hajlovanie pokutu 5 000 € Ivan Kmotrík ml. dostal za hajlovanie pokutu 5 000 € 3. septembra 2019, 19:55

Incident totiž zaregistrovala aj Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ), ktorá žiada Weissa o vysvetlenie. V jeho prípade vraj ide o podozrenie z poškodzovania dobrého mena futbalu.

„Môžem potvrdiť, že ide o tento prípad. Zatiaľ nevieme povedať, čo bude nasledovať a čo Weissovi hrozí. Platí prezumpcia neviny, on sa musí vyjadriť k tomu, či to bolo vo voľnom čase a ako to vlastne bolo. Zatiaľ by som nerád hovoril nejaké scenáre. Weiss nebol v tréningovom procese, ide skôr o prešľap z morálneho hľadiska,” povedal pre šport24.sk predseda DK SFZ Miroslav Vlk.

Vladimírovi Weissovi hrozí trest pre pikantné video, v ktorom si vymieňal nežnosti s Komtríkom a močil na ulici
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Na nočnú aféru a obnažovanie na verejnosti reagoval už aj Ivan Kmotrík ml. „Mrzí ma, že niekto má zvrátenú potrebu tajne nakrúcať cudzích ľudí a následne pošle na zverejnenie video, ktoré je vytrhnuté z kontextu. Samozrejme, mrzí ma záverečná časť videa, za čo sa v mene Vlada ospravedlňujem,“ povedal pre Nový Čas viceprezident klubu.

„Áno, s Vladovou manželkou a mojou partnerkou sme na spoločnom víkende. Vlado prežíval náročné a ťažké obdobie, a ako jeho blízky kamarát považujem za absolútne normálne, že sa kamarátsky objímeme a podporíme sa,“ uviedol.

Kmotrík tiež dodal, že Weiss bol v náročnej životnej situácii. Vraj ho tiež mrzelo, že kvôli zdravotným problémom nepomohol Slovanu v európskych pohároch. Na parkovisku mal preto len prejaviť normálne ľudské emócie.

Domov
Zdieľať
Diskusia