Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2020, 16:42
Čas čítania 0:22
Viktor Kniš

FOTO: Na demonštráciách proti Matovičovi protestujúci zaútočili na políciu, museli použiť vodné delo

NEWS BRATISLAVA IGOR MATOVIČ PROTEST
Uložiť Uložené

Stovky Slovákov protestujú proti opatreniam v súvislosti s koronavírusovou pandémiou. Futbaloví Ultras, hooligans z viacerých miest, ale aj priaznivci extrémistickej ĽSNS sa stretli pred Úradom vlády.

Ultras fanúšikovia protestujú pred Úradom vlády SR. Žiadajú odstúpenie premiéra Igora Matoviča. Nesúhlasia ani s opatreniami proti šíreniu koronavírusu. Zišlo sa ich niekoľko stoviek. Zasiahla proti nim polícia.


Počas zhromaždenia protestujúci hádzali za bránu úradu vlády zapálené svetlice. Na adresu premiéra vykrikovali vulgarizmy a kopali do brány.


Polícia následne proti fanúšikom vytvorila koridor pred bránou a múrmi úradu. Voči niektorým demonštrantom použila aj slzný plyn a vodné delo.

Odporúčané
Aktualizované: Na proteste proti Matovičovi a opatreniach zasahovala polícia slzným plynom Aktualizované: Na proteste proti Matovičovi a opatreniach zasahovala polícia slzným plynom 17. októbra 2020, 15:04


Policajti v súvislosti so sobotným zhromaždením fanúšikov v hlavnom meste pripravili bezpečnostné opatrenia. S občanmi na zhromaždení komunikujú policajti Antikonfliktného tímu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Domov
Zdieľať
Diskusia