Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2020, 21:43
Čas čítania 0:35
Miriam Rumanková

Odsúdili Slováka, ktorý svoju frajerku pašoval do Chorvátska v kufri auta

NEWS CHORVÁTSKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Párik chcel ísť na dovolenku k Jadranu, ale žena nemala platné doklady.

Párik zo Slovenska  sa vybral na dovolenku k Jadranskému moru 30. septembra. Žena však pred odchodom stratila svoje doklady. Od polície síce mala potvrdenie o tejto skutočnosti, ale ani to ju neoprávňovalo k prekročeniu štátnej hranice. O prípade infromuje TV Markíza

35-ročného Slováka odsúdil okresný súd v maďarskom meste Nagykanizsa na podmienečný trest odňatia slobody za prevádzačstvo a vyniesol rozsudok odňatia slobody na osem mesiacov s dvojročným podmienečným odkladom.  Rozhodnutie je právoplatné, keďže sa voči verdiktu neodvolal odsúdený, ani prokurátor.

Odporúčané
Na palubu Ryanairu si už zadarmo malý kufor nezoberieš. Letecká spoločnosť mení prepravné podmienky Na palubu Ryanairu si už zadarmo malý kufor nezoberieš. Letecká spoločnosť mení prepravné podmienky 6. septembra 2017, 13:10

Slovenská dvojica vstúpila na maďarské územie pri Rajke a odtiaľ pokračovala smerom na maďarsko-chorvátsky hraničný priechod Letenye. Tam im autority neumožnili prejsť cez  hranice. Pár sa napriek tomu vrátil na najbližšie diaľničné odpočívadlo, kde sa Slovenka ukryla do kufra auta. Následne sa muž so ženou v kufri pokúsili prejsť cez rovnaký hraničný priechod, a tak sa druhýkrát pokúsili dostať do Chorvátska. Ich plán nevyšiel, keďže policajt ich podvod odhalil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia