Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2020, 12:35
Čas čítania 0:41
Daniel Mikolášik

Pobozkám všetkých mužov a krásne ženy, cítim sa tak silný, povedal Donald Trump. Do davu na mítingu hádzal rúška

NEWS DONALD TRUMP
Uložiť Uložené

Trump na pódiu niekoľkokrát zopakoval, že je teraz „imúnny“ voči koronavírusu.

Americký prezident Donald Trump absolvoval prvý predvolebný míting od jeho pozitívneho testu na COVID-19. Zhromaždenie sa konalo v meste Sanford v americkom štáte Florida. Pred tisíckami svojich priaznivcov vystúpil bez rúška. Z pódia dokonca pár rúšok hádzal aj do davu.

Ani koronavírus, ktorým sa americký prezident nakazil, ho nedokázal naučiť rešpektovať pravidlá a opatrenia jeho vlastnej vlády, tvrdí CNN. Len týždeň po jeho odchode z nemocnice, kde bol hospitalizovaný s koronavírusom, perlil na pódiu jedným skvostom za druhým. Keď vystúpil na pódium, niekoľkokrát zopakoval, že je vraj teraz „imúnny“ voči koronavírusu.

Odporúčané
Donald Trump bojuje o znovuzvolenie, ak vyhrá Biden, výsledky zrejme neuzná. Všetko, čo potrebuješ vedieť pred voľbami v USA Donald Trump bojuje o znovuzvolenie, ak vyhrá Biden, výsledky zrejme neuzná. Všetko, čo potrebuješ vedieť pred voľbami v USA 10. októbra 2020, 15:30

„Cítim sa taký silný, že mám chuť ísť medzi toto obecenstvo. Pôjdem tam a pobozkám všetkých mužov a krásne ženy v tomto publiku,“ žartoval Trump. Okrem iného počas mítingu tvrdil, že chce opätovne otvoriť školy a ekonomiku. Krajina je podľa jeho slov na ceste k 100 miliónom dávok vakcíny do konca tohto roka.

„Biden môže byť najhorším prezidentským kandidátom v histórii a ja som ho dostal,“ tvrdil na zhromaždení Trump. Kandidát demokratov si však pred Trumpom v prieskumoch verejnej mienky naďalej udržuje náskok v mnohých štátoch. Štát Florida však môže rozhodnúť o výsledku volieb, odborníci ho považujú za kľúčový.

Domov
Zdieľať
Diskusia