Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2020, 19:48
Čas čítania 0:47
Adel Ghannam

Prezidentka Čaputová nahrala emotívne video so svojím otcom, vyzýva na nosenie rúšok

NEWS VIDEO
Uložiť Uložené

Prezidentka nám pripomína ROR - rúško, odstup, ruky.

Nasadiť si rúško, pamätať na odstup a použiť dezinfekciu trvá sekundy. Sekundy, ktoré môžu pre tých najzraniteľnejších znamenať roky života, ktorý sa neskončí predčasne. Naše sekundy dnes teda znamenajú roky života pre iných,“  hovorí v emotívnom videu Juraja Johanidesa prezidentka SR Zuzana Čaputová.

Spolu s ňou vystúpil vo videu aj jej otec Štefan Strapák. Spoločne sa snažia pripomenúť ľuďom, že dodržiavanie týchto základných opatrení slúži najmä pre tých starších a najzranitelnejších. V tomto kontexte tiež prezidentka pripomenula, že je október mesiacom úcty k starším. 

Odporúčané
Krízový štáb predstavil nové opatrenia. Rúška aj v exteriéri, zákaz hromadných podujatí a zatvorenie fitnesscentier Krízový štáb predstavil nové opatrenia. Rúška aj v exteriéri, zákaz hromadných podujatí a zatvorenie fitnesscentier 11. októbra 2020, 17:31

V súvislosti s ním teda prezidentka apeluje, aby sa ľudia správali zodpovedne. „Nezľahčujme situáciu, v ktorej sa všetci nachádzame a nosme rúška všade tam, kde je to potrebné," pripomína Čaputová.

Domov
Zdieľať
Diskusia