Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2020, 17:32
Čas čítania 0:40
Viktor Kniš

Momo rapuje srbsky v nástupovke pre Vlastu Čepa. Táto skladba sa bude ozývať pred krvavými zápasmi MMA

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momo ešte pred vydaním albumu Extras prichádza s novinkou, ktorú venoval svojmu kamarátovi a bojovníkovi Oktagonu Vlastovi Čepovi.

Momo chystá počas víkendu štart predpredaja ďalšieho sólového albumu s názvom Extras. Ešte pred tým však vydáva novú skladbu, ktorú tentokrát tematicky venoval Vlastovi Čepovi – vychádzajúcej hviezde MMA, ktorá má pred sebou veľkú budúcnosť v organizácii Oktagon. V nástupovke Momo rapuje aj po srbsky, v prvom rade však ide o motivačnú záležitosť, ktorá by mala zápasníka nakopnúť pred príchodom do klietky.

Podobné spojenia raperov a MMA bitkárov nie sú ničím výnimočným, najznámejšou je nástupovka od Rytmusa a P.A.T. pre Attilu Végha. 

Chalani v tomto prípade doplnili aj videoklip z gymu, kde Vlasto ukazuje svoje rýchle údery. V súčasnosti má skóre 4:0, dvoch súperov ukončil na TKO. Víťaza Oktagon Underground uvidíme najbližšie počas Oktagonu 17, kde si zmeria sily s Danielom Hromekom.

Domov
Zdieľať
Diskusia