Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. októbra 2020, 14:23
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Sheila pomočila a zapálila Korán, teraz ju zatkla NAKA. Obvinená je hneď z viacerých trestných činov

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Kontroverzná Slovenka skončila v rukách polície.

Sheila Sz. koncom roku 2016 natočila video, v ktorom za sebou natiahla slovenskú vlajku a následne v snehu zneuctila svätú knihu islamu. Slovenka sa na Korán vymočila a potom ho podpálila, za čo sa na ňu na sociálnych sieťach strhla vlna kritiky a netrvalo dlho, kým sa skutok nedostal aj do hľadáčika slovenskej polície. 

NAKA ZADRŽALA SHEILU S. Dňa 8.10.2020 bola zadržaná Sheila S., ktorá je obvinená z viacerých trestných činov. Vzhľadom na vykonávané procesné úkony sa nebude k veci bližšie vyjadrovať.

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Thursday, October 8, 2020

Slovenka má problémy so zákonom od roku 2017 v nadväznosti na extrémistické video. Viackrát sa ocitla vo väzbe, jej skutok sa prejednával už aj na Najvyššom súde SR a dokonca sa minulý rok v súdnej sieni diskutovalo o tom, či je Sheila psychicky spôsobilá na právne úkony.

Odporúčané
Monika Jankovská zostáva vo väzbe do marca 2021. Najvyšší súd nevyhovel jej sťažnosti Monika Jankovská zostáva vo väzbe do marca 2021. Najvyšší súd nevyhovel jej sťažnosti 8. októbra 2020, 13:16

Policajti však dnes na svojej facebookovej stránke informovali, že Sheilu Sz. dňa 8. októbra zadržali. Zatiaľ nevedno, s čím konkrétne malo zadržanie súvisieť, pretože žena je obvinená z viacerých trestných činov, a polícia iba skonštatovala, že v tomto štádiu vykonávania procesných úkonov sa k veci bližšie vyjadrovať nebude.

S najväčšou pravdepodobnosťou však polícia Sheilu zadržala za video, ktoré nedávno nahrala na sociálne siete. Vyhrážala sa v ňom priamo prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorej odkázala, že by na ňu v sekunde zaútočila, keby ju stretla osobne. A vraj by sa nebála ani jej ochrankárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia