Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2020, 6:34
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Chystá sa nový Resident Evil film podľa príbehu z videohier. Pôjde o survival horor odohrávajúci sa v meste plnom zombíkov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Budúci rok sa začne natáčať reštart filmovej série Resident Evil.

Reštart filmovej série Resident Evil je v pláne už dlho. Na Netflixe sa už budúci rok dočkáme seriálu, ktorý vyzerá veľmi nádejne, no a približne v tom období by mali začať s natáčaním aj celovečernej adaptácie videoherného príbehu. 

Odporúčané
Producentka Wanda Hrycová: Najdôležitejší je pre mňa príbeh. Musí ma dojať, rozosmiať, alebo rozplakať (Rozhovor) Producentka Wanda Hrycová: Najdôležitejší je pre mňa príbeh. Musí ma dojať, rozosmiať, alebo rozplakať (Rozhovor) 7. októbra 2020, 14:30

Scenárista Johannes Roberts prezradil, že dej sa bude odohrávať počas jednej noci v Raccoon City v roku 1998. Bude sa držať videoherného príbehu, no niekoľko aspektov si upraví. Súrodenci Chris a Claire Redfield vyrastajú v detskom domove, z ktorého častú miznú deti.

Raccoon City je odporné mesto plné zločinu a Leon Kennedy má byť policajt na pokraji psychického zrútenia. Deje sa tak po tom, čo počas jedného z tréningov postrelil svojho kolegu. Jeho otec je však v radoch polície dôležitý muž, a tak ho nevyhodia. Dôležité roly bude mať vo filme aj Albert Wesker či Ada Wong.  

Tvorcovia konečne odhalili aj herecké obsadenie: Kaya Scodelario (Maze Runner, Piráti Karibiku 5) je Claire Redfield, Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) je Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) je Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) je Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) je Leon S. Kennedy a Neal McDonough (Yellowstone) je William Birkin. Režíruje Johannes Roberts (47 Meters Down).

Chystá sa nový Resident Evil film podľa príbehu z videohier. Pôjde o survival horor odohrávajúci sa vo vile
Zdroj: Resident Evil.net
Domov
Zdieľať
Diskusia