Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2020 o 9:43
Čas čítania 0:29
Adam Novosad

Slovensko hlási nový rekord s 877 prípadmi koronavírusu za 24 hodín. V porovnaní s minulým utorkom je prípadov viac o 55 %

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Opatrenia by sa na počte nových prípadov mali prejaviť o niekoľko dní.

Na Slovensku za utorok pribudol rekordný počet 877 nových prípadov. V laboratóriách otestovali 8 679 vzoriek. Informoval o tom Igor Matovič na svojej facebookovej stránke. Vyliečilo sa 173 pacientov, nepribudlo žiadne úmrtie, ale počet hospitalizovaných pacientov vzrástol o 29 na celkových 340 osôb.

Predseda vlády sa aj tentokrát rozhodol o prírastku prípadov napísať na sociálne siete skôr, ako čísla oficiálne zverejnilo Národné centrum zdravotníckych informácií.  Prízvukoval najmä fakt, že v porovnaní s číslami za minulý utorok sme sa zhoršili až o 55 percent a vraj nás čakajú nové rekordy.

Odporúčané
Matovič chrúme reďkovky na raňajky a vláda zasadá už od 6:00 ráno. Ministri už stihli schváliť plán pomoci pre kultúru Matovič chrúme reďkovky na raňajky a vláda zasadá už od 6:00 ráno. Ministri už stihli schváliť plán pomoci pre kultúru 7. októbra 2020 o 7:48


Tentokrát však v statuse skôr motivoval ako karhal, keď očakáva zlepšenie situácie už v priebehu víkendu, pretože Slovensko začalo dodržiavať sprísnenie ochranných opatrení z minulého týždňa.

Obyvateľom krajiny odkázal, že silnými budeme len vtedy, ak ťaháme za jeden povraz. Na záver všetkým poďakoval.

CORONAVIRUS CHART
Domov
Zdieľať
Diskusia