Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2020, 21:35
Čas čítania 0:36
Adam Novosad

Fico: Vraždu zneužili proti mojej vláde, ale chcem poznať skutočnú pravdu. Bývalý premiér rešpektuje rozhodnutie súdu

NEWS ROBERT FICO VRAŽDA
Uložiť Uložené

Robert Fico sa vyjadril na margo verdiktu v kauze vraždy novinára.

Rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu v kauze vraždy novinára Jána Kuciaka a snúbenice Martiny Kušnírovej dnes nenechalo chladného snáď žiadneho obyvateľa Slovenska. Väčšina politikov reagovala na rozsudok v priebehu niekoľkých desiatok minút, ale bývalý premiér Robert Fico sa ozval až po niekoľkých hodinách.

Odporúčané
Kočner minul za umelé prsia pre milenku 6 000 eur. O výdavkoch na ženy a zábavu si viedol detailné záznamy Kočner minul za umelé prsia pre milenku 6 000 eur. O výdavkoch na ženy a zábavu si viedol detailné záznamy 3. septembra 2020, 19:14

Fico nahral na svoj facebookový profil video, v ktorom rozpráva, ako vníma rozhodnutie on sám. Verdikt súdu vraj rešpektuje, ale mrzí ho, že Slovensko stále nepozná pravdu. Sám by chcel zistiť, kto stál za objednávkou vraždy, pričom vyjadril ľútosť smerom k obom trúchliacim rodinám.

Vyhlásenie Roberta Fica k dnešnému rozsudku ŠTS.

Posted by Robert Fico on Thursday, September 3, 2020

Na druhej strane, okamžite sa pustil do kritizovania médií. Tie podľa jeho názoru počas súdneho procesu ilegálne zverejňovali informácie zo súdneho spisu, čím narušovali rozhodovací proces.

Médiá podľa Fica spustili mediálny lynč voči každému, kto nerozhodol tak, ako si to žurnalisti želali, a nezabudol zopakovať ani to, že po vražde médiá spustili útoky na vtedajšiu vládu, čo vyústilo až do Ficovej demisie.

Domov
Zdieľať
Diskusia