Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2020, 19:14
Čas čítania 0:38
Adam Novosad

Kočner minul za umelé prsia pre milenku 6 000 eur. O výdavkoch na ženy a zábavu si viedol detailné záznamy

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Marian Kočner na svojich ženách rozhodne nešetril.

Marian Kočner rád rozmaznával svoju rodinu aj milenku, ale o výdavkoch si viedol detailné záznamy. Na zaznamenávanie svojich investícií do luxusných topánok, oblečenia či kabeliek pre manželku Karolínu, svoje dcéry alebo svoju milenku Miriam Hatinovú mal vyhradený separátny účet, kam vkladal väčšie sumy peňazí, upozorňuje časopis Plus 7 dní.

Na účet vložil financie na začiatku roka, ale ak sa míňali rýchlejšie, ako sám očakával, dopĺňal peniaze aj v priebehu roka.

Kočner minul za umelé prsia pre milenku 6 000 eur. O výdavkoch na ženy a zábavu si viedol detailné záznamy
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Aj keď z bankového účtu najčastejšie platil za módne výstrelky žien vo svojom okolí, občas sa pritrafila aj investícia ako umelé prsia. Svojej milenke Miriam Hatinovej takto za zákrok na zväčšenie pŕs zaplatil 6-tisíc eur a v záznamoch položku označil ako „didky“.

Na svojej milenke pritom vôbec nešetril, pretože podľa záznamov bol ročne ochotný investovať do jej záľub a koníčkov okolo 200-tisíc eur.

Odporúčané
KAUZA KUCIAK ZÁZNAM:  Prečo súd rozhodol, že Marián Kočner a Alena Zsuzsová sú v prípade vraždy Jána Kuciaka nevinní? KAUZA KUCIAK ZÁZNAM: Prečo súd rozhodol, že Marián Kočner a Alena Zsuzsová sú v prípade vraždy Jána Kuciaka nevinní? 3. septembra 2020, 7:38

Svojim ženám na základe informácií zo záznamov pripravil vreckové, z ktorého následne jednotlivé nákupy odpočítaval. Na Vianoce pritom mohol na svoje ženy minúť od 15 do 20-tisíc eur na túžby, ktoré sa im v tej chvíli hnali hlavami.

Domov
Zdieľať
Diskusia