Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2020, 17:48
Čas čítania 2:28
Daniel Mikolášik

Striptér, influencerka či učiteľka tanca. Toto sú súťažiaci Farmy 12 Mesto vs Dedina

ZAUJÍMAVOSTI FARMA
Uložiť Uložené

Zoznám sa s dvadsiatkou mešťanov a dedinčanov, ktorí budú účinkovať na tohtoročnej Farme.

Nosnou témou novej, v poradí už 12. série reality šou Farma, bude súboj bežných ľudí z mesta proti tým, ktorí pochádzajú zo slovenských dedín. Nová sezóna odštartuje už 31. augusta na obrazovkách TV Markíza. Producenti reality šou si aj tento rok dali záležať na výbere súťažiacich, ktorí budú postupne vypadávať, až kým jeden z nich nevyhrá finančnú odmenu.

Odporúčané
„Vlasy majú ako ošťanú slamu, my máme internet a oni len seno.“ Nová Farma vyvoláva vášne súbojom mesta s dedinou „Vlasy majú ako ošťanú slamu, my máme internet a oni len seno.“ Nová Farma vyvoláva vášne súbojom mesta s dedinou 8. augusta 2020, 7:19

Televízia tesne pred odštartovaním 12. série zverejnila kompletný zoznam všetkých dvadsiatich účastníkov. Súťažiť medzi sebou budú desiati mešťania a desiati dedinčania. Rozhodne sa bude dať na čo pozerať. Medzi súťažiacimi sú mnohé zaujímavé tváre s ešte zaujímavejšími povolaniami, ako napríklad striptér, influncerka, fitness trénerka či učiteľka tanca.

Domov
Zdieľať
Diskusia