Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2020, 14:25
Čas čítania 0:36
Matej Krajčovič

Fanúšikovia Paríža Saint-Germain neuniesli prehru proti Bayernu. Po finále Ligy majstrov začali rozbíjať obchody

ŠPORT PSG
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Polícia zatkla 148 ľudí a udelila 404 pokút za chýbajúce rúška.

Futbalisti Paríža Saint-Germain včerajšou prehrou vo finále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov, pochopiteľne, sklamali svojich fanúšikov, píše DW.com

Tí si však svoju zlosť vybíjali aj priamo v uliciach hlavného mesta Francúzska. Polícia pri výtržnostiach zatkla 148 ľudí. Hoci sa finále hralo v Lisabone, priaznivci PSG sa združovali v okolí Champs-Élysées aj samotného štadióna klubu.

Odporúčané
Bayern Mníchov víťazí v Lige Majstrov. Neymarove PSG nestrelilo ani gól Bayern Mníchov víťazí v Lige Majstrov. Neymarove PSG nestrelilo ani gól 23. augusta 2020, 22:52

Niektorí z nich napadli políciu, ktorá sa musela brániť slzným plynom. Ranný Paríž videl aj rozbité obchody a zapálené autá.

Udelených bolo tiež 404 pokút za nenosenie ochranných rúšok alebo respirátorov na tvári, píše polícia na Twitteri. Minister vnútra Gérald Darmanin informoval, že bolo zranených 16 policajtov, rozbitých 12 obchodov a poničených minimálne 15 vozidiel. 

„Výtržníci nemajú nič s priaznivcami futbalu, PSG a Parížom. Musia byť odsúdení,“ napísal zástupca starostu Nicolas Nordman. 

V Mníchove, samozrejme, vládla opačná nálada. Kým kanonier klubu Robert Lewandowski pózoval s trofejou víťazov Ligy majstrov vo svojej posteli, stovky priaznivcov sa v uliciach radovali aj bez toho, aby polícia musela riešiť závažnejšie problémy. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Robert Lewandowski (@_rl9),

Domov
Zdieľať
Diskusia