Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2020, 19:12
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Takto vyzerá Tenet na 12 nových plagátoch a v akčných scénach lákajúcich na premiéru

FILMY A SERIÁLY TENET
Uložiť Uložené

Tenet dostáva nové televízny spoty a plagáty, ktoré ťa zaručene dostanú do kín.

Warner Bros. sa aktívne pripravuje na nasadenie Tenetu do kín po celom svete. Odsúhlasili už premiéru v USA a dokonca aj v Číne. Do slovenských kín príde už o dva týždne, no ešte predtým sa na jeden z najočakávanejších filmov roka môžeš pripraviť novými zábermi v televíznych spotoch a aj sériou plagátov, ktoré nájdeš v galérii nižšie. 

Odporúčané
Kaskadér Martin: Robert Pattinson s nami chodieval na drink, nikto sa nesprával ako primadona (Rozhovor) Kaskadér Martin: Robert Pattinson s nami chodieval na drink, nikto sa nesprával ako primadona (Rozhovor) 24. mája 2020, 10:22

Dva televízne spoty sú plné doteraz nevidených záberov. Na Youtube ich určite nájdeš viac, ale v prípade tohto filmu bude najlepšie, keď už viac ukážok nebudeš pozerať a v kine si užiješ čo najviac prekvapení.

Tenet sa totiž slovenskej aj českej premiéry dočká už 27. augusta. Do USA príde o týždeň neskôr. Pomôž aj ty znovu naštartovať kinopriemysel a určite si tento film pozri na striebornom plátne. Bude stáť za to. 

Domov
Zdieľať
Diskusia