Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2020 o 11:29
Čas čítania 0:51
Tímea Krauszová

Milenci si užívali sex v kríkoch, dostali na zadok od okoloidúcej ženy. Uštedrila im niekoľko rán a nešetrila nadávkami

NEWS RUSKO
Uložiť Uložené

Pani bola značne pobúrená ich správaním.

Žena, ktorá prichytila pár pri sexe v kríkoch, im dala riadnu lekciu. Nielenže na nich nakričala, ale schmatla aj poleno a muž aj žena si vyslúžili niekoľko náučných po zadku. Bizarnú situáciu v ruskom Stavropole sa na kameru podarilo zachytiť susedovi, ktorý sa napokon neovládne a na konci videa sa rozosmeje. Video zverejnil portál Ladbible.

Odporúčané
Recenzia: Palm Springs je geniálnou romantickou komédiou a jedným z najlepších filmov roka Recenzia: Palm Springs je geniálnou romantickou komédiou a jedným z najlepších filmov roka 16. júla 2020 o 17:13

Prvý úder ešte muž ignoroval, napokon skríkol od bolesti

Žena už aj so „zbraňou“ v ruke prišla k dvom milencom, ktorí sa uprostred dňa oddávali radovánkam. Spomedzi kríkov im vytŕčali len nohy. Keďže bol muž hore, ako prvý schytal úder po holom zadku. Spočiatku chceli zrejme nahnevanú susedku odignorovať, no  pani Irina v úderoch pokračovala, až sa napokon muž zvalil na bok a ďalšia rana tak dopadla na ženine stehno. Aj tá ešte schytala niekoľko rán.

Medzi údermi sa pani Irine darilo aj nadávať a zjavne veľmi pobúrená ich správaním ešte mužovi uštedrila posledný úder predtým, než odišla. Pri tomto už aj skríkol od bolesti. Nevieme, či sa po takomto výprasku ešte vrátili k predchádzajúcej aktivite.

Domov
Zdieľať
Diskusia