Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2020, 11:03
Čas čítania 1:10
Adam Novosad

„Zavri si pi*u a zahoď to,“ rýchlo zľudovelo. Slováci sa na policajnom zásahu výborne zabávajú vtipnými memes

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Policajný zásah z centra Bratislavy mal na sociálnych sieťach jasné následky.

V centre Bratislavy sa v stredu počas obedňajších hodín prechádzal muž ozbrojený nožom. Mal so sebou batožinu, pričom nebolo jasné, čo v nej ukrýva, a počas prechádzaním mestom mal vykrikovať aj „Allahu Akbar“ a ohrozovať okoloidúcich ľudí.

Napokon skončil v jednej z uličiek bratislavského Starého Mesta, kde ho obkľúčili policajti zo zásahovej jednotky. Spacifikovali ho pomocou gumových projektilov, a tak nemal proti veľkej presile žiadnu šancu. Na sociálnych sieťach sa však objavilo video zo zásahu, ktoré zachytáva aj poriadnu spŕšku nadávok zo strany policajtov so zbraňami.

Odporúčané
Aktualizované: Kukláč kopal do hlavy ozbrojeného muža v centre Bratislavy:  „Nekop, točia to,“ upozornil ho kolega Aktualizované: Kukláč kopal do hlavy ozbrojeného muža v centre Bratislavy: „Nekop, točia to,“ upozornil ho kolega 8. júla 2020, 14:39
 
Keď sa chlapík s nožom v ruke pýta, či policajti takýto zásah proti nemu myslia vážne, odpoveď znie „Zavri si pi*u a zahoď to!“, čo Slovákov rýchlo rozosmialo. Vo videu pritom nájdeš aj niekoľko ďalších fráz o tom, ako muž nemá byť retard a nemá klásť odpor, ale aj moment, keď jeden z policajtov upozorní kolegu, nech do muža nekope, lebo zásah niekto natáča.
 
Domov
Zdieľať
Diskusia