Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2020, 18:51
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

Z bratislavského letiska môžeš vycestovať do týchto krajín aj bez testov na koronavírus

NEWS BRATISLAVA CESTOVANIE DOVOLENKA LETISKO
Uložiť Uložené

Dnes pribudli štyri ďalšie krajiny, do ktorých môžeš bezpečne počas leta vycestovať.

Bratislavské letisko oznámilo štyri ďalšie krajiny, do ktorých môžeš zo Slovenska od dnešného dňa, teda od 6. júla, poletieť. Pribudli Írsko, Taliansko, Španielsko a Bulharsko. Naďalej je však zakázané lietať z/do Veľkej Británie, Ruska, Ukrajiny, Dubaja, Skopje, Egypta, Tuniska, Maroka a iných destinácií.

Odporúčané
Spoznáš hercov, ktorí hrajú príšery vo filmoch? Niektorí sú v skutočnom živote nesmierne sexi Spoznáš hercov, ktorí hrajú príšery vo filmoch? Niektorí sú v skutočnom živote nesmierne sexi 6. júla 2020, 11:35

Dovolenkové destinácie, do ktorých môžeš vycestovať z Bratislavy

Z letiska M. R. Štefánika od pondelka môžeš poletieť do nasledujúcich destinácií: Cyprus - Pafos, Grécko - Solún, Korfu, Írsko - Dublin, Španielsko - Palma de Malorka, Malaga, Taliansko - Alghero, Bulharsko - Sofia, Burgas. Pri týchto letoch nebudeš potrebovať mať so sebou negatívny test na koronavírus.

Výnimkou je Bulharsko, pri ktorom je po návrate potrebné kontaktovať regionálny úrad verejného zdravotníctva. Budeš musieť ísť do domácej izolácie a v piaty deň po návrate absolvovať test. O tejto výnimke informuje letisko na Facebooku.

„Charterové a letné pravidelné lety na Rodos, Zakyntos, do Larnaky, na Krétu (Iraklio/Heraklion), do Burgasu dopravcom Smartwings sú v pláne v druhej polovici júla. Lety do iných destinácií nie sú dopravcami plánované, alebo sú vládou SR zakázané. Dátum umožnenia letov z/do iných krajín (Veľká Británia, Ukrajina, Turecko, Egypt, Tunisko, Rusko, Spojené arabské emiráty, Severné Macedónsko a iné) nie je známy,“ hlási ďalej oficiálny web letiska.

Domov
Zdieľať
Diskusia