Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2020, 15:07
Čas čítania 1:02
Viktor Kniš

Yaksha reaguje na Yzomandiasovu kritiku Tekashiho a Haha Crew: Mňa zaujíma priateľstvo a lojalita

HUDBA
Uložiť Uložené

Bol to práve Yaksha, kto v minulosti priviedol 6ix9ine k prvým koncertom a do dnešného dňa je hit Gummo, ktorý dúhovému raperovi otvoril dvere do svetového hudobného priemyslu, právom spájaný s F*CK THEM.

Yzomandias pred niekoľkými dňami v rámci živého vysielania na Twitchi odpovedal na otázku o Haha Crew, pričom mu podľa všetkého prekáža to, že Zayo, Samey a Dalyb sa nevyhranili voči Tekashimu. „Ja s Haha Crew nič robiť nebudem, pretože nebudem robiť nič s nikým, kto supportuje sku*vené krysy, keď sa na to pýtate,“ povedal jeden z hlavných členov Milion+ v živom vysielaní. 

Odporúčané
Yzomandias: S Haha crew robiť nebudem, pretože podporujú sk***ené krysy Yzomandias: S Haha crew robiť nebudem, pretože podporujú sk***ené krysy 11. júna 2020, 23:17

Na tieto slová už zareagoval aj šéf labelu F*CK THEM, pod ktorý členovia Haha Crew patria. Yaksha vysvetľuje, že začiatky 6ix9ine boli, sú a budú spájané s F*CK THEM, zároveň konštatuje, že nikto z nás nebol v jeho koži, a preto si nemyslí, že by to mal niekto odcudzovať, aj keď, samozrejme, každý má na to právo. „Pre mňa ako človeka, ktorý stojí za F*CK THEM zaujíma hlavne priateľstvo a lojalita, ktorú svojim postojom pravidelne ukazujem aj v prípade 6ix9ine,“ vysvetľuje ďalej Yaksha. 

Domov
Zdieľať
Diskusia