Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2020, 15:31
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Joseph Gordon-Levitt bojuje s teroristami snažiacimi sa ovládnuť lietadlo. Ak ich nepustí do kokpitu, zabijú mu priateľku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový film od Amazon Prime vyzerá veľmi lákavo.

Amazon Prime práve uvoľnil prvý trailer k snímke s názvom 7500. Človek ľahko zabudne na existenciu filmov, pokiaľ sa neplánujú premietať v kinách. Amazon snímku natáčal už dávnejšie, no a na ich streamovacej platforme Amazon Prime Video bude premiérovať už 19. júna. 

7500 je kódové označenie pre únos lietadla, ktoré bude pilotovať Tobias (Joseph Gordon-Levitt) po tom, čo teroristi na palube zrania kapitána. Ako ukazuje trailer, vehementne sa snažia dostať do kokpitu a ovládnuť lietadlo, no pravidlá hovoria jasne.

Piloti ich dnu nesmú pustiť za žiadnych okolností. Bohužiaľ pre Tobiasa, jednou z letušiek je aj jeho veľká láska. Ak ich nepustí dnu, zabijú ju. Hlavnú postavu tak čaká obrovská a bolestivá dilema. 

Domov
Zdieľať
Diskusia