Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2020, 8:15
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Od obávaného trestanca po hviezdu Hollywoodu. Bývalý kriminálnik Danny Trejo rozpovie v dokumente svoj príbeh

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Cesta filmového zabijaka Treja k úspechu bola poriadne náročná.

Danny Trejo (Machette, Desperado, Od súmraku do úsvitu), ktorý hral vo väčšine filmov tvrdých chlapov a neľútostných zločincov, divákom v dokumente Inmate #1: The Rise of Danny Trejo ukáže, ako sa dostal ku kariére herca. Ak sa aspoň zbežne zaujímaš o filmovú scénu, na Treja si musel určite niekoľkokrát naraziť a možno si započul, že kriminálnikov hrá dokonale preto, lebo v minulosti patril medzi nich.

Odporúčané
Z genitálií obete údajne vysali krv, chodili v čiernych róbach a vraždili psy. Súd ich po 18 rokoch oslobodil Z genitálií obete údajne vysali krv, chodili v čiernych róbach a vraždili psy. Súd ich po 18 rokoch oslobodil 5. mája 2020, 19:02

Dokument Inmate #1 mal premiéru 21. septembra minulého roku na kanadskom Calgary Film Festival a aktuálne sa divákom predstavuje novou upútavkou. Snímka od režiséra Bretta Harveyho (Ice Guardians, The Culture High) zobrazí život slávneho Treja od narodenia, cez problémy so zákonom a drogami, až po kariéru v Hollywoode.

Domov
Zdieľať
Diskusia