Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2020, 10:15
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Too Hot To Handle dostane bonusovú epizódu. Zistíme, s kým súťažiaci randia a ako sa majú mesiace po skončení šou

FILMY A SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené

Obľúbená reality show sa už v piatok dočká na Netflixe bonusovej epizódy.

Netflix na Twitteri oznámil, že už tento piatok uvoľní bonusovú epizódu pre Too Hot To Handle, ich najnovšiu realitu show, ktorá po celom svete zaznamenala obrovský úspech.  Pôjde o podobný formát ako v prípade bonusovej epizódy pre Tiger Kinga.

Odporúčané
Too Hot to Handle: Takto dnes žijú 10 nadržanci, ktorí na exotickom ostrove nemohli mať sex v reality show Too Hot to Handle: Takto dnes žijú 10 nadržanci, ktorí na exotickom ostrove nemohli mať sex v reality show 27. apríla 2020, 12:09

Nemal by si však čakať nič svetoborné. Pár hercov, členovia štábu a tvorcovia sa zrejme rozpovedajú, aké pre nich bolo natáčanie a ako sa majú v súčasnosti, teda niekoľko mesiacov po skončení reality show. 

V reality show Too Hot To Handle súťažilo 10 súťažiacich. Šlo o sexy mužov a ženy, ktoré pravidelne randia a sexujú s neznámymi ľuďmi. Ubytovali ich všetkých na ostrove a dali im jednoduché pravidlá. Dokopy môžu vyhrať až 100 tisíc dolárov. Stačí, ak sa nebudú bozkávať, túliť k sebe, dotýkať sa a v žiadnom prípade sexovať. Spoločnú výhru si následne mali rozdeliť, avšak, za každé jedno porušenie pravidiel sa im z nej strhávala veľká čiastka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia