Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. apríla 2020, 20:22
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Gleb sa zapojil do Eminemovej Godzilla Challenge. Týmto videom končí svoju éru rýchleho rapovania

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Člen FCK THEM sa rozhodol zapojiť do Eminemovej výzvy kvôli tomu, že ho o to žiadalo veľmi veľa fanúšikov.

Gleb síce momentálne venuje väčšinu svojej energie do tvorby nového projektu, aj napriek tomu si našiel pár minút, aby potešil fanúšikov. Po opakovaných žiadostiach poslucháčov, aby sa zapojil do Eminemovej výzvy s názvom Godzilla Challenge, sa rozhodol splniť ich prianie. Pridal aj vysvetľovacie video, kde hovorí, že ho síce už rýchly rap nefascinuje, kvôli fans ešte poslednýkrát spraví výnimku a týmto spôsobom sa rozlúčil s tým, čomu hovoríme doubletime.

Odporúčané
Slovák rapuje rýchlejšie ako Eminem. Počúvaj nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge Slovák rapuje rýchlejšie ako Eminem. Počúvaj nálož Bitmana v rámci GodzillaChallenge 4. apríla 2020, 19:38

Gleb pri tom spittuje svoje vlastné staršie texty a narozdiel od iných si nejde počítať slabiky ani slová. Samozrejme, cieľom výzvy v prvom rade je, aby interpret naložil do ikonického beatu, na ktorom veterán z Detroitu pokoril svoj vlastný svetový rekord v rýchlosti rapovania.

Teraz sa už člen labelu FCK THEM opäť môže naplno ďalej venovať svojmu chystanému EP. O tom toho síce zatiaľ veľa nevieme, Gleb však nemá vo zvyku stagnovať a zároveň už na predošlých albumoch naznačil, že ho čoraz viac bavia storytelllingy a texty zo života. Očakávame, že si produkčne opäť vypomôže v prvom rade s dvorným beatmakerom Komanderom a ak budú na EP aj hostia, tak by to mali byť kolegovia z FCK THEM, prípade Dogmy. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

moja godzilka

Príspevok, ktorý zdieľa Gleb (@glebzoo),

Domov
Zdieľať
Diskusia