Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2020, 21:20
Čas čítania 1:00
Martin Mičuda

Takto to dopadne, keď sa Mercedes-AMG G 63 premení na ultra-luxusnú obývačku v štýle Maybachov

Takto to dopadne, keď sa Mercedes-AMG G 63 premení na ultra-luxusnú obývačku v štýle Maybachov
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.carlexdesign.com/en/realisations/mercedes-g-yachting?fbclid=IwAR0hJd6ae2kQTxsTX18XZEqvuQCPwoKwLaKnqKfdKSfSi68vrcMaI7IBGzs" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">carlexdesign.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Pre nadšencov luxusného a morského štýlu si Carlex Design pripravil úchvatné G-čko.

Automobilový úpravca Carlex Design nám za posledné roky neraz dokázal, že fantázii sa medze nekladú. Aj preto sme spoznali viacero extrémnych výtvorov, ktoré vznikli v rámci divízie Pick-up Design. Po triede X nám teraz poľský tuner pripravil podobne vylepšenú ikonu z dielne trojcípej hviezdy. 

Reč je o modeli Mercedes-AMG G 63 aktuálnej generácie, ktorý vznikol pre nadšencov luxusného a jachtárskeho štýlu. Autori totiž novinku označili ako The G-Yachting Limited Edition a jednotlivé časti tomu jasne prispôsobili. Exteriér zdobí dvojfarebné lakovanie – vrchná časť je pokrytá saténovou čiernou farbou, zatiaľ čo spodok tvorí buď polárny biely alebo brúsený strieborný lak. Strechu a kryt rezervy následne tvorí brúsená strieborná farba.

Takto to dopadne, keď sa G 63-ka premení na ultra-luxusnú obývačku v štýle Maybachov
Zdroj: www.carlexdesign.com

Celok stojí na nových, až 22" diskoch kolies, ktoré vznikli na mieru. Aj na nich je brúsená strieborná farba so špecifickou povrchovou úpravou. Pokiaľ ide o zvyšok exteriérových častí, tie už tvoria dobre známy bodykit z dieľne AMG, ktorého tvary aftermarketová úprava nijako neovplyvnila. 

Interiér G-čka je v ponuke v dvoch farebných a ručne vyrobených vyhotoveniach. Ich spoločným znakom je námorná tematika s inšpiráciou v luxusných jachtách. Základ palubnej dosky tvorí biela koža, ktorej následne sekunduje buď sivobiela alebo koňakovohnedá koža. V oboch prípadoch početne zastúpenú kožu dopĺňa Alcantara a rovnako rozsiahlo zastúpené pravé drevené obloženie a dekóry. Drevo najvyššej kvality napokon nájdeme aj na volante či na podlahe v batožinovom priestore.  

Odporúčané
Vyskúšali sme 422-koňový Touareg V8 a nestačili sme sa čudovať. Toto je terénne monštrum! Vyskúšali sme 422-koňový Touareg V8 a nestačili sme sa čudovať. Toto je terénne monštrum! 22. marca 2020, 16:56

Pribudli aj výrazné športové sedadlá (pravdepodobne značky Recaro). Použitie svetlých odtieňov umocňuje luxusný punc a v konečnom dôsledku aj reflektuje cenové relácie. Tie zatiaľ oficiálne nepoznáme, s istotou sa ale bavíme o čiastke minimálne 200-tisíc €. Nuž, za G-čko s interiérom v štýle modelov Maybach sa jednoducho platí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia