Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2020, 14:32
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

21-násobne trestaný Slovák ukradol peniaze a lieky z lekárne, potom zaspal v aute

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zlodej nenafúkal, test na drogy však odmietol absolvovať.

V súčasnej dobe sú pre mnohých zlodejov lekárne vzácnejším revírom ako banky, v prípade tohto slovenského je však na mieste otázka, či vôbec tuší, čo sa práve deje. TV Markíza zverejnila reportáž z Košíc o mužovi, ktorý sa podľa dostupných informácií najprv vlámal do malej lekárne, odkiaľ zobral lieky a peniaze, neskôr ho našli spať v aute na benzínovej pumpe. Podrobil sa aj testu na alkohol, na základe ktorého polícia zistila, že nebol opitý. 

Odporúčané
Ešte sme len na začiatku. Budeme musieť zvládnuť úplne všetko, hovorí prezident Slovenskej lekárskej komory (Rozhovor) Ešte sme len na začiatku. Budeme musieť zvládnuť úplne všetko, hovorí prezident Slovenskej lekárskej komory (Rozhovor) 20. marca 2020, 17:35

Odmietol absolvovať test na drogy, a tak nie je vylúčené, že konal pod ich vplyvom. Podľa TV Markíza tohto muža už trestne stíhali už 21-krát, zároveň má zákaz viesť motorové vozidlo. Z kamerových záznamov však vyplýva, že sa na benzíknu priviezol sám. Hľadal aj svojho kolegu, ktorý na mieste prítomný nebol, keďže stihol podľa polície utiecť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia