Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. marca 2020, 21:56
Čas čítania 0:53
Tímea Krauszová

V novej Popoluške bude Víla sudička bezpohlavná, povedal herec, ktorý ju stvárňuje. Mágia podľa neho nemá pohlavie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Podľa neho je nová generácia pripravená na vílu bez pohlavia.

Billy Porter (Pose, American Horror Story) je známy nielen svojimi postavami vo filmoch, ale tiež unikátnym vkusom pre módu, ktorým sa snaží zbúrať rodové stereotypy. Práve preto je zo svojej úlohy v remaku klasickej rozprávky Popoluška od Sony nadšený: stvárňuje Vílu sudičku, ktorá však nemá jasne určené pohlavie. Povedal to v rozhovore pre CBC News.

Dospeláci spomaľujú veci

Vo videu sa Porter ukazuje s kvetinovým vencom na hlave. Svoj outfit v bielo-fialovej kombinácii doplnil aj obrovskou fialovou stuhou okolo krku. Zo svojej úlohy v novej Popoluške je zjavne nadšený.

„Mágia nemá žiadne pohlavie,“ vysvetlil herec v rozhovore. „Túto postavu ukazujeme ako bezpohlavnú, aspoň ja ju tak stvárňujem, a je to veľmi silné. Viete, toto je klasika. Je to klasická rozprávka pre novú generáciu.“

Odporúčané
V marvelovke Eternals uvidíme prvý homosexuálny bozk a gay pár vychovávajúci dieťa. Prečo je reprezentácia LGBTI taká dôležitá? V marvelovke Eternals uvidíme prvý homosexuálny bozk a gay pár vychovávajúci dieťa. Prečo je reprezentácia LGBTI taká dôležitá? 2. marca 2020, 16:21

Podľa neho je nová generácia detí už na bezpohlavnú dobrú vílu pripravená. „To dospeláci spomaľujú veci,“ povedal na záver. Hviezda z Broadwayu často spochybňuje stereotypické premýšľanie, čo nespočetne veľakrát dokázala aj vďaka svojimi outfitmi na červenom koberci či v rôznych rozhovoroch. Či sa na postavu novej víly sudičky vskutku hodí, zistíme až o rok.

Pripravovaný film by mal uzrieť svetlo sveta v roku 2021. Účinkujú v ňom aj ďalšie známe tváre: Camila Cabello v úlohe Popolušky, Idina Mendez v úlohe Macochy a Pierce Brosnan v úlohe kráľa. Novú rozprávku produkuje obľúbený šofér a karaoke spevák v jednom James Corden, ktorý zároveň v snímke aj vystúpi.

Domov
Zdieľať
Diskusia