Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2020, 14:24
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Ja mám fotky, Kiska má videá s mafiánmi, hovorí Boris Kollár

NEWS ANDREJ KISKA BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Šéf strany Sme Rodina reagoval na pochybnosti o jeho morálnych kvalitách, o ktorých rozprával Andrej Kiska.

Boris Kollár dnes v rádiu Slovensko v relácii Z prvej ruky reagoval na opakované vyjadrenia Andreja Kisku o tom, že má pochybnosti o morálnych kvalitách šéfa Sme Rodina. „Ja mám fotky, Kiska má videá s mafiánmi,“ povedal Kollár, jedným dychom zároveň dodal, že mu videá Andreja Kisku so Šuligom nevadia, pretože je pre neho prioritou vytvorenie novej vlády bez Smeru. Informoval o tom Denník N.

Igor Matovič už v súvislosti s týmto sporom včera prehlásil, že koalícia OĽaNO, Sme Rodina a SaS sa už dohodla a ak to bude nutné, zostavia vládu bez klubu Za ľudí. Aj v takom prípade by totiž mali nadpolovičnú väčšinu aj s dostatočnou rezervou. Koalícia by bez Kisku síce nemala ústavnú väčšinu, tú však potrebuje len na zopár zákonov v súvislosti s ozdravením justície. 

Boris Kollár vo verejnoprávnom rádiu povedal, že by bola chyba, keby verejne rozoberal, o ktoré ministerstvá má záujem. Už skôr však v debatách prezradil, že on sám sa bude ako druhý možný najsilnejší líder koalície uchádzať o stoličku predsedu Národnej rady, kvôli nájomným bytom by chcel pre Sme Rodina aj ministerstvo dopravy a spomínal aj ministerstvo obrany a post vicepremiéra pre informatizáciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia