Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2020, 6:55
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Brazílska influencerka a profesionálna hráčka CS:GO je obvinená z viacerých podvodov, hrozí jej až 116 rokov

TECH HRAČKA HRY
Uložiť Uložené

Až 118 zákazníkov sa sťažuje, že zaplatili za jej tovar, no nikdy im ho nedoručili.

Známa brazílska profesionálna hráčka Counter-Strike: Global Offensive a influencerka Shay „shAy“ Victorio je obvinená z viacerých podvodov, hrozí jej až 116 rokov odňatia slobody vrátane splatenia pokuty.

Odporúčané
Profesionálny Counter-Strike hráč: Najlepší hráči môžu stáť 500 000 eur, za výhru dostane tím aj 100 000 (Rozhovor) Profesionálny Counter-Strike hráč: Najlepší hráči môžu stáť 500 000 eur, za výhru dostane tím aj 100 000 (Rozhovor) 9. februára 2020, 9:10

Ako informuje Business Insider, podľa súdnej správy mala spoločnosť, ktorá prevádzkovala internetový obchod, a v ktorej bola Victorio spoluvlastníkom, predávať od roku 2013 až do 2017 tovar, ktorý nikdy nebol doručený ani vrátený.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Shay Victorio (@shayvictorio),

Shay Victorio bola jednou z najznámejších predstaviteliek ženského e-sportu až do minulého roka, kedy odišla do hráčskeho dôchodku. Chcela sa vraj už venovať len streamovaniu. Podľa niektorých brazilských médií však má jej ukončenie kariéry súvisieť s podvodným internetovým obchodom, ktorý prevádzkovala. Až 118 zákazníkov sa sťažuje, že zaplatili, no tovar im nikdy nebol dodaný.

Domov
Zdieľať
Diskusia