Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2020, 17:56
Čas čítania 0:38
Daniel Mikolášik

Opitá žena v Bratislave narazila autom do mamičky s kočíkom, v ktorom bolo iba dvojmesačné dieťa

NEWS ALKOHOL BRATISLAVA DIEŤA
Uložiť Uložené

Žena sa pri odbočovaní dostatočne nevenovala vedeniu svojho vozidla a vyšla s ním mimo cesty na chodník.

Dnes v popoludňajších hodinách v Bratislave na križovatke ulíc Jantárová a Šintavská došlo k dopravnej nehode. Podľa doterajších informácií ju zapríčinila 57-ročná vodička automobilu značky Citroën, ktorá bola navyše pod vplyvom alkoholu.

Ako informuje polícia Slovenskej republiky na oficiálnej facebookovej stránke, žena sa pri odbočovaní dostatočne nevenovala vedeniu svojho vozidla a vyšla s ním mimo cesty na chodník. Následkom toho narazila do mamičky, ktorá tlačila detský kočík s dvojmesačným dieťaťom.

Odporúčané
Slovák spadol v noci aj s bicyklom do rybníka a v rákosí strávil celú noc. Kričal o pomoc, ráno ho museli zachraňovať policajti Slovák spadol v noci aj s bicyklom do rybníka a v rákosí strávil celú noc. Kričal o pomoc, ráno ho museli zachraňovať policajti 4. marca 2020, 17:23

„V dôsledku nárazu utrpela chodkyňa predbežne ľahké zranenia, s ktorými bola prevezená do nemocnice. K zraneniu dieťaťa ani samotnej vodičky pri nehode nedošlo. Vykonanou dychovou skúškou bola vodičke nameraná hodnota 0,95mg/l,  (1,96 promile) alkoholu v dychu, opakovaná dychová skúška prítomnosť alkoholu v dychu potvrdila (1,06mg/l čo predstavuje 2,21 promile),“ tvrdí polícia na sociálnej sieti.

Muži zákona vodičke, ktorá zapríčinila autonehodu pod vplyvom alkoholu, na mieste zadržali vodičský preukaz. Zároveň bola pre podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky zadržaná a odvedená na stanicu. Policajti zistili, že vodičku v roku 2019 už za jazdu pod vplyvom alkoholu v Maďarsku odsúdil maďarský súd.

Domov
Zdieľať
Diskusia