Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2020, 17:23
Čas čítania 0:38
Vl Mi

Slovák spadol v noci aj s bicyklom do rybníka a v rákosí strávil celú noc. Kričal o pomoc, ráno ho museli zachraňovať policajti

NEWS
Uložiť Uložené

Situáciu v okolí rybníkov podľa slov polície sťažovala rozmanitosť terénu, tma a silný vietor.

Trnavská polícia sa na Facebooku pochválila zaujímavým zásahom. Mladý 22-ročný muž sa vo večerných hodinách vracal na bicykli domov z práce. Išiel cez Skalické rybníky, avšak nešťastne spadol do vody.

„Keďže bola tma, nevedel sa zorientovať, nedokázal sa dostať na breh a uviazol na ostrove zarastenom rákosím. Rybári, ktorí v okolí chytali ryby, začuli volanie o pomoc, no nevedeli nikoho nájsť, preto privolali políciu,“ upresňujú muži zákona. 

Policajti teda začali prehľadávať okolie. Situáciu v okolí rybníkov podľa slov polície sťažovala rozmanitosť terénu, tma a silný vietor, pre ktorý nebolo muža volajúceho o pomoc dobre počuť.

Odporúčané
Mám koronavírus a zatiaľ to pre mňa nebolo až také zlé, hovorí muž, čo je od januára v karanténe Mám koronavírus a zatiaľ to pre mňa nebolo až také zlé, hovorí muž, čo je od januára v karanténe 1. marca 2020, 11:24

„Asi po pol hodine sa policajtom podarilo nadviazať s ním kontakt, pričom uviedol, že pre silný chlad sa nemôže hýbať. To už zistili, že muž je uviaznutý na ostrove, preto privolali na pomoc hasičov s člnmi.“

Muža sa napokon podarilo nájsť a naložiť do člna a následne sa o neho postarali lekári, tí mu už pomohli. Detaily o tom, ako sa mužovi podarilo spadnúť do rybníka, polícia nezverejnila.

Domov
Zdieľať
Diskusia