Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. februára 2020, 23:51
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Strapo kritizuje Kotlebu aj Dobroslava Trnku, obžalovaného Mariana Kočnera čakal pred súdom

HUDBA
Uložiť Uložené

Aj Strapo reaguje na aktuálne dianie na Slovensku.

Strapo sa síce hudbe v súčasnosti venuje pomenej, o slovo sa však prihlásil práve vtedy, keď to jeho fanúšikovia mohli očakávať.

Vydáva novinku s názvom 90s, ktorej téma je jasná už s prihliadnutím na jej načasovanie. Strapo sa obzvlášť v minulosti kriticky vyjadroval nielen k stavu našej krajiny, ale aj jej vrcholným predstaviteľom. Dnes už síce mierne poľavil, všetko však zhrnul v aktuálnom texte a začal opisom doby, v ktorej sa prostredie nepriaznivé pre pre spravodlivosť na Slovensku zrodilo. 

Už tradične sme sa dočkali aj kvalitného vizuálneho spracovania, Strapo sa tematicky vybral pred Národnú radu, ale aj do Pezinka, kde prebieha hlavné pojednávanie s obžalovaným Marianom Kočnerom. O hudbu sa v tomto prípade postaral Matej Straka z Nerieš a hosťom je DJ Spinhandz, ktorý pomohol Strapovi s wordcutmi.

Odporúčané
Sledovali sme Parlamentné voľby 2020: Matovič vylúčil spoluprácu so Smerom, PS/Spolu sa asi do parlamentu nedostane Sledovali sme Parlamentné voľby 2020: Matovič vylúčil spoluprácu so Smerom, PS/Spolu sa asi do parlamentu nedostane 29. februára 2020, 22:00
Domov
Zdieľať
Diskusia