Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2020, 13:29
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

NBA pomenovala cenu pre najužitočnejšieho hráča All-star zápasu po Kobem Bryantovi. Liga si bude legendu pripomínať navždy

ŠPORT KOBE BRYANT NBA
Uložiť Uložené

Od dnešného dňa budú hráči súťažiť o Kobe Bryant MVP Award.

Komisár NBA oznámil, že najlepšia basketbalová liga premenuje cenu pre najužitočnejšieho hráča All-Star zápasu ako poctu Kobemu Bryantovi. Legendárny hráč Lakers rovnaké ocenenie získal štyrikrát – v rokoch 2002, 2007, 2009 a 2011, pričom jediný, kto sa mu kedy dokázal vyrovnať, bol dnes už 87-ročný Bob Pettit. V oficiálnom vyjadrení Adam Silver ako splnomocnenec ligy konštatuje, že Kobe Bryant MVP Award už nikdy nezmení svoje meno.

„Kobe Bryant je synonymom NBA All-Star a stelesnením ducha tejto oslavy našej hry,“ povedal Adam Silver. „Vždy si vychutnal príležitosť súťažiť s najlepšími z najlepších a vystupovať na najvyššej úrovni pre milióny fanúšikov z celého sveta,“ dodáva na adresu zosnulej legendy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia