Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2020, 19:07
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Dokkeytinovi vravia, že nie je raper, on si užíva párty život bez hadov vo svojej crew

HUDBA
Uložiť Uložené

Dokkeytino prichádza s novým projektom, ktorý si už teraz môžeš vypočuť na streamovacích službách.

Dokkeytina už nemusíme nikomu predstavovať, obzvlášť po nedávnej spolupráci s Kontrafaktom na hite J Lo, ktorý sa stále drží na najvrchnejších priečkach rebríčkov streamovacích služieb. Ešte intenzívnejšiu pozornosť teraz využíva a vydáva nový krátkometrážny projekt Tinovelly so šiestimi skladbami. Medzi nimi nájdeš aj Nikdy Bacc, ktorá dostala aj jednoduchý reprezentatívny videoklip. 

Na prvý pohľad výstredný interpret už tradične rapuje svojím charakteristickým hlasom o tom, čo je mu najbližšie. Keďže nepochybne patrí medzi tých, ktorým hovoríme nová vlna, namiesto tém dáva dôraz hlavne na to, ako bude výsledok znieť v kluboch. 

Podobne ako v mnohých predchádzajúcich prípadoch, aj v tomto si Dokkeytino sám na mieru pripravil hudobnú produkciu a postaral sa aj o hudobné inžinierstvo po nahratí. O klip sa postaral Danpingdon a ak sa s výsledkom stotožnuješ, na svoje si prídeš aj na celom projekte. V priebehu februára nájdeš na našom YouTube kanáli aj rozhovor.

Odporúčané
Rytmus rapuje v izbe starej ženy, Dalyb telefonuje s tisíckami eur. Sleduj videoklip na najväčší banger z albumu Real Newz Rytmus rapuje v izbe starej ženy, Dalyb telefonuje s tisíckami eur. Sleduj videoklip na najväčší banger z albumu Real Newz 22. decembra 2019, 20:05
Domov
Zdieľať
Diskusia