Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2019, 20:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus rapuje v izbe starej ženy, Dalyb telefonuje s tisíckami eur. Sleduj videoklip na najväčší banger z albumu Real Newz

HUDBA KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Kontrafakt vydáva ďalší videoklip z aktuálneho projektu.

 

Real Newz od Kontrafaktu sú už dva týždne vonku, a tak si ich mal snáď každý možnosť poriadne napočúvať. Zatiaľ najväčším bangrom aj podľa rebríčkov počúvanosti na streamovacích službách je track J Lo, ktorého genézu nám Rytmus a Ego vysvetlili v našom aktuálnom videorozhovore. S nápadom prišiel autor produkcie Biiza a následne sa pridal raper Mirez.

Výsledkom je hit, na ktorom máme možnosť počuť aj Zaya rapujúceho o Tekashim a Dalyba, ktorý sa v tejto téme, pochopiteľne, našiel. Hosťuje aj Dokkeytino a vo všeobecnosti ide o jedno z najväčších prekvapení na albume. Dnes sme sa dočkali aj jednoduchého reprezent vizuálu, v ktorom si chalani zaskákali a pripravili aj niekoľko bizarných scén, ktoré dodali klipu potrebný nadhľad. Práve o tie sa postaral Rytmus, keď si zarapoval v izbe, kde s nim bola aj stará žena. 

Na verzii s videoklipom sa objavuje aj ďalší raper, ktorý sa zviditeľnil FCK THEM – Posche Boy. Čo sa týka vizuálov, pravdepodobne to od chalanov z Piešťan ešte nie je všetko a v najbližších dňoch alebo týždňoch by sme sa mali dočkať ďalšieho. 

Odporúčané
Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) Kontrafakt: Fejkových správ je veľa, preto máme na coveri deti, tie sú najúprimnejšie (Rozhovor) 1. decembra 2019, 9:55
Domov
Zdieľať
Diskusia