Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 18:33
Čas čítania 0:52
Vl Mi

Z Bratislavy už poletíš aj do Petrohradu, letenku môžeš vychytať aj za 40 eur

NEWS BRATISLAVA LETISKO
Uložiť Uložené

Letenka sa dá zakúpiť už dnes.

Z Letiska M. R. Štefánika sa už dostaneš aj do Petrohradu. Pribudne totiž nová pravidelná letecká linka, dopravca Wizz Air bude lietať z Bratislavy do ruského mesta a späť od 1. júna 2020 s frekvenciou 4 x týždenne (pondelok, streda, piatok a nedeľa), píše letisko na svojom webe.

Odporúčané
Ryanair už v Španielsku nemôže vyberať poplatky navyše za príručnú batožinu. Obmedzuje totiž práva cestujúcich Ryanair už v Španielsku nemôže vyberať poplatky navyše za príručnú batožinu. Obmedzuje totiž práva cestujúcich 21. novembra 2019, 12:01

„Z Petrohradu otvárame 4 nové letecké linky, vrátane linky do Bratislavy, čím rozširujeme našu sieť liniek a poskytujeme tak cestujúcim možnosti cestovania za rozumné ceny, navyše, našou najmladšou a najekologickejšou flotilou lietadiel,“ potvrdil na dnešnej tlačovej konferencii v Petrohrade generálny riaditeľ leteckej spoločnosti Wizz Air József Váradi.

„Keďže nedávno bol zjednodušený proces získavania elektronických víz a tiež uvoľnená 7. sloboda pre lety do Petrohradu, veríme, že sa mesto stane pre ľudí atraktívnou destináciou,“ doplnil.

Z Bratislavy už poletíš aj do Petrohradu, letenku môžeš vychytať aj za 40 eur
Zdroj: TASR/Roman Hanc

Letenky z Bratislavy do Petrohradu a späť si môžeš oddnes zakúpiť na webe dopravcu wizzair.com. Pre spomínané lety stačí, ak sa elektronicky zaregistruješ na webovej stránke Ministerstva zahraničných vecí Ruskej federácie, kde získaš bezplatné jednovstupové víza.

„Rozhodnutie leteckého dopravcu Wizz Air vítame, keďže linka do Petrohradu je tou, o ktorú sme sa dlhodobo snažili a o ktorú majú Slováci záujem a ktorú tak budú môcť využívať priamo letecky z Bratislavy,“ doplnil Jozef Pojedinec, predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika.

Letenky kúpiš na webe dopravcu za rôzne ceny, vo vybrané dni stojí letenka aj 39, 99 eur. S Wizz Discount Club Price dokonca 29,99 eur.

Z Bratislavy už poletíš aj do Petrohradu, letenku môžeš vychytať aj za 40 eur
Zdroj: Wizz
Domov
Zdieľať
Diskusia