Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2020, 11:56
Čas čítania 0:27
Vl Mi

Zobral dva nože, sekeru a zabil kamaráta viac ako 100 ranami. Útok sa odohral na Spiši, hrozí mu 20 rokov za mrežami

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Anton chladnokrvne zabil svojho kamaráta.

Košická polícia vo štvrtok na sociálnej sieti informovala o obzvlášť surovom čine, detaily však zverejnila až dnes. Zabíjal 58-ročný Anton, svojho kamaráta usmrtil viac ako 100 ranami.

Zabil ho v stredu večer 15. januára v obci Spišské Vlachy v okrese Spišská Nová Ves. „Vo veci koná vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach,“ napísali muži zákona na Facebooku s dodatkom, že prípad vyšetrujú ako obzvlášť závažný zločin vraždy.

Odporúčané
Maskovaní lupiči chceli vykradnúť obchod s luxusnými hodinkami v Eurovei. Chaoticky tam pobehovali, odišli nakoniec bez lupu Maskovaní lupiči chceli vykradnúť obchod s luxusnými hodinkami v Eurovei. Chaoticky tam pobehovali, odišli nakoniec bez lupu 16. januára 2020, 22:15

Na mieste činu zadržali osobu. V piatok polícia ozrejmila detaily prípadu. Zabíjal 58-ročný Anton, mal použiť sekeru a dva nože. Polícia napísala, že šlo o úmysel.

„Vyše 100 rán, ktoré mu spôsobil, mali za následok kamarátovu smrť. Antonovi v prípade dokázania viny hrozí 15 až 20 rokov za mrežami,“ konkretizujú policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia