Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2020, 6:55
Čas čítania 0:44
Vl Mi

Streamer Ninja má vlastný skin vo Fortnite, môže hrať sám za seba

TECH FORTNITE
Uložiť Uložené

Štúdio Epic Games vytvorilo skin najznámejšiemu streamerovi Fortnite.

Modré vlasy a čelenka sú poznávacím znamením azda najznámejšieho streamera súčasnosti. Ninja patrí zároveň medzi ľudí, ktorí hru spopularizovali najviac a možno aj to je dôvod, prečo vznikol skin, ktorý bol inšpirovaný práve ním. Na mikine v hre nechýba dokonca ani jeho oficiálne logo.

Odporúčané
Fortnite zmazali, čím šokovali celý svet. Následne prišla prakticky nová hra a strhla na seba pozornosť hernej komunity (Recenzia) Fortnite zmazali, čím šokovali celý svet. Následne prišla prakticky nová hra a strhla na seba pozornosť hernej komunity (Recenzia) 16. októbra 2019, 15:06

The Icon Series je nový „projekt“ štúdia Epic Games, ktoré vyvíja hru Fortnite. Pravidelne budú prinášať nové skiny, ktoré vzdajú hold populárnym streamerom a influencerom. Ako prvý sa dočkal pocty, pochopiteľne a pravdepodobne aj zaslúžene, Richard Tyler Blevins alias Ninja.

Späť
Zdieľať
Diskusia