Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2020, 20:03
Čas čítania 1:00
Viktor Kniš

Selena Gomez odhalila výhody života bez partnera. Môže nosiť nohavičky ako babky a naučila sa bojovať s úzkosťami a depresiami

NEWS SELENA GOMEZ
Uložiť Uložené

Mladá speváčka vydáva v piatok po dlhej odmlke ďalší album, ešte pred tým však odpovedala na niekoľko súkromných otázok.

Selena Gomez vydá v piatok po štvorročnej odmlke ďalší album s názvom Rare. K hudbe sa popová speváčka vracia po veľmi náročnom období, ktoré v jej prípade sprevádzali početné psychické problémy. Tie opísala aj v najnovšom rozhovore pre WSJ, v ktorom odhalila, že zažívala aj veľmi kritické momenty, kedy jej trvalo aj týždne, kým sa reálne dostala z depresií a úzkostí. 

„Moja úcta voči sebe samej bola veľmi nízka, bolo to niečo, na čom som musela kontinuálne pracovať. Momentálne sa cítim oveľa silnejšia, pretože som nabrala množstvo skúsenosti o tom, čo sa deje v hlave človeka,“ prezradila v rozhovore Selena. 

Ďalej dodáva, že je veľmi rada, že podstúpila liečbu, pretože jej život sa kompletne zmenil. Okrem toho zavtipkovala aj v súvislosti s tým, že je už približne dva roky bez priateľa. Priznala, že si zvykla a že jej táto situácia vyhovuje. Nie je úplne jasné, či použila slovné spojenie „babkine nohavičky“ ako metaforu, vraj však má veľmi rada moment, keď sa v nich natiahne v posteli so svojím psom. 

Odporúčané
TOP 10: Najočakávanejšie americké albumy TOP 10: Najočakávanejšie americké albumy 4. januára 2020, 18:02

V rozhovore pre WSJ speváčka odpovedala aj na otázku týkajúcu sa Instagramu. Síce si od neho dala dlhšiu pauzu, v súvislosti s novou hudbou je však pre ňu logické, že ho aktívne využíva. Prezradila tiež, že jej sociálne siete nerobili dobre, pretože na nich nenachádzala veľa pozitív a keď upadne záujem okolo albumu, opäť si chce aplikáciu z telefónu vymazať. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

If the only other option’s letting go – I’ll stay vulnerable. #6DaysToRare

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

Domov
Zdieľať
Diskusia