Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2020, 13:25
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Policajti zachránili jedenásť šteniatok, ktoré mrzli v osade na východe Slovenska. Teraz hľadajú nový domov

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Polícia pomáha a chráni aj tých, ktorí si nevedia pomôcť sami. Tentokrát zachránili 11 nedávno narodených psíkov neďaleko Košíc.

Slovenským policajtom sa podarilo zachrániť 11 šteniatok, ktoré bez jedla a vody mrzli v osade na východe Slovenska. Ujal sa ich súkromný azyl pre spoločenské a hospodárske zvieratká v Košiciach Malá Farma. Zamestnanci v príspevku na sociálnej sieti opísali aj stav, v akom novonarodených psíkov našli. Niektorí boli len tak pohodení v jame, ďalšia skupina sa k sebe túlila, aby sa aspoň trochu zahriali. 

Odporúčané
Adoptuj si psíka z útulku aj ty. Navštívili sme ten bratislavský, aby sme ti ukázali krásavcov, ktorí tam čakajú na lásku Adoptuj si psíka z útulku aj ty. Navštívili sme ten bratislavský, aby sme ti ukázali krásavcov, ktorí tam čakajú na lásku 7. júla 2019, 10:09

Dnes sú už všetky v stabilizovanom stave a práve neľahký osud ich ešte posilnil. Žiaľ, ako každý útulok, ani Malá Farma nedokáže ďalej pomáhať tým, ktorí to potrebujú najviac, ak sa neprihlásia noví majitelia pre tieto šteniatka. Jedenásť bratov a sestier aktuálne hľadá nový domov.

Domov
Zdieľať
Diskusia