Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2020, 20:28
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Justin Bieber tancuje a hoduje so seniormi. Bizarná párty sa neskôr zvrtne

HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Sleduj prvý videoklip z Justinovho najnovšieho albumu, ktorý sa medzi fanúšikov dostane už čoskoro.

 

Čakanie na dokumentárny film o páde a následnom vzostupe Justina Biebera si teraz môžeš spríjemniť novým videoklipom, ktorý dostáva jeho najnovšia skladba Yummy. Spevák si v ňom zahral hlavnú úlohu ako iniciátor párty so slušne oblečenými ľuďmi. Užíva si jedlo a následne aj tanec na stole len v tielku, kým sa neprebudí v prázdnej reštaurácii. 

Popový spevák venoval text skladby svojej manželke, ktorá sa nakoniec vo videoklipe neobjavila. Síce nie je úplne jasné, čo chcel autor videoklipom povedať, minimálne však vizuálne zaujal, čo je v konečnom dôsledku vždy cieľom. 

Album by mal prísť v dohľadnej dobe, špekuluje sa už o najbližších týždňoch. Ak sa tak stane, vydanie môžeš očakávať počas niektorého z piatkov, kedy majú vo zvyku americkí interpreti pridávať projekty na streamovacie služby. Justin zatiaľ neodhalil ani názov albumu, keďže však už má naplánované obrovské turné, už niet kroku späť. 

Odporúčané
TOP 10: Najočakávanejšie americké albumy TOP 10: Najočakávanejšie americké albumy 4. januára 2020, 18:02
Domov
Zdieľať
Diskusia