Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2020, 9:20
Čas čítania 0:50
Daniel Mikolášik

Ktoré celebrity zomrú v roku 2020? Kontroverzná stránka The Death List prichádza s každoročným zoznamom

OSOBNOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

Morbídna stránka je pomerne úspešná vo svojich predpovediach.

Každoročný zoznam celebrít, ktoré údajne počas nasledujúcich 12 mesiacov zomrú, prináša morbídna a kontroverzná webstránka s názvom The Death List. Tá vždy začiatkom nového roka zverejňuje zoznam 50 ľudí, ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou v nasledujúcom roku zahynú.

Minulý rok úspešne predpovedala smrť až 13 celebrít a rok predtým správne odhadla až 17 úmrtí celosvetovo známych osobností. The Death List existuje už od roku 1987 a jej najúspešnejší bol doposiaľ rok 2017. Mnohí jej fanúšikovia preto veria, že by mohli v úspešnom hádaní pokračovať aj naďalej. 

Ktoré celebrity zomrú v roku 2020? Kontroverzná stránka The Death List opäť prichádza s každoročným zoznamom
Ktoré celebrity zomrú v roku 2020? Kontroverzná stránka The Death List opäť prichádza s každoročným zoznamom Zdroj: TASR/AP

V roku 2020 predpovedá smrť rôznych známych osobností, ako napríklad 98-ročný Princ Philip Duke z Edinburghu, manžel britskej kráľovnej Alžbety II. či 103-ročný herec Kirk Douglas, známy svojou medzerou v brade a filmami ako Spartakus, Vikingovia, či Dvadsaťtisíc míľ pod morom. Na zozname sú aj ľudia ako módny návrhár Pierre Cardin, spevák Tony Bennett či skladateľ David Crosby.

Domov
Zdieľať
Diskusia