Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2019, 15:11
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Seriálový Zaklínač donútil hráčov opäť zapnúť Witchera, na Steame má hra najviac hráčov od roku 2016

TECH ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Dlho očakávaný seriál od Netflixu je online.

Seriálový Zaklínač je konečne online, naše dojmy z prvého dielu sme zhrnuli do krátkeho článku. Výhodou a nevýhodou seriálov od Netflixu je to, že všetky epizódy vychádzajú naraz. Nemáš teda možnosť nechať si „uležať v hlave“ momenty, čo sa v jednotlivých častiach odohrali a zhltneš seriál za jeden či dva dni. 

Odporúčané
Ak si stále závislý na lajkoch na Instagrame, tento nástroj ti ich na sociálnu sieť vráti Ak si stále závislý na lajkoch na Instagrame, tento nástroj ti ich na sociálnu sieť vráti 20. decembra 2019, 6:55

Tak či onak, Zaklínač na seba priťahoval pozornosť niekoľko mesiacov. Ako sa zhostí hlavnej úlohy Henry Cavill, ako celý seriál vypáli a či budú fanúšikovia spokojní. Reakcie sa rôznia, no poväčšine sú kladné. No a tí, ktorí si nie sú istí, si zrejme otvoria knihu či zahrajú hru, aby si osviežili pamäť.

Domov
Zdieľať
Diskusia