Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2019, 17:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nahý muž v Bratislave pobehoval po ceste a blokoval autobusy. Video zachytáva jeho otužileckú aktivitu

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Dnes ráno boli Bratislavčania cestou do práce svedkami bizarnej situácie, keď počas cesty v MHD sledovali nahého muža ako okolo nich pobehuje.

Ak si myslíš, že si tento rok videl už naozaj úplne všetko, veľmi radi ti to vyvrátime videom z Bratislavy, ktoré zaznamenáva dospelého muža pobehujúceho po ceste na sídlisku Petržalka úplne nahý. Videozáznam zverejnili Bratislavské noviny s tým, že jeho autorom je obyvateľ mesta, ktorý sa práve prevážal v autobuse číslo 95, keď zbadal otužilca bez oblečenia a topánok. 

Odporúčané
Najväčšie módne prepadáky roku 2019: Od Alex Wortex cez About You až po Herona Prestona Najväčšie módne prepadáky roku 2019: Od Alex Wortex cez About You až po Herona Prestona 18. decembra 2019, 8:47

Podľa dostupných informácií exhibicionista zároveň autobus svojim pohybom blokoval a život riskoval aj krátko po tom, čo sa mu vyhol prebehnutím do protismeru. Len tesne sa totiž vyhol protiidúcemu autu. „Všimol som si ho kúsok za Technopolom ako beží po ceste. Za zákrutou ho náš autobus dohnal a on odbehol z hlavnej cesty na vedľajšiu,“ povedal pre Bratislavské noviny autor kuriózneho videa.

Domov
Zdieľať
Diskusia