Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2019, 8:40
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Vodič sanitky vrazil na bratislavskom obchvate do vozidla a z miesta ušiel. Policajti ho po pár hodinách vypátrali

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Z miesta nehody ušiel, ako by sa nič nestalo.

Vodič jednej z bratislavských sanitiek spôsobil dopravnú nehodu na diaľnici D1 v blízkosti zjazdu na Bajkalskú ulicu, keď náhle zmenil smer a zo svojho pruhu vybočil do vedľajšieho, v ktorom sa nachádzalo ďalšie vozidlo. To si však vodič RZP pravdepodobne nevšimol, keďže do auta v rýchlosti narazil. Z miesta nehody ušiel, akoby sa nič nestalo.

Odporúčané
Aktualizované: Vodič z totálne zdemolovaného auta na Prievozskej prežil s ľahšími zraneniami, narazil do dvoch ďalších áut Aktualizované: Vodič z totálne zdemolovaného auta na Prievozskej prežil s ľahšími zraneniami, narazil do dvoch ďalších áut 13. decembra 2019, 7:56

O incidente informuje slovenská polícia prostredníctvom Facebooku. „Po náraze si nesplnil povinnosť v zmysle zákona o cestnej premávke zastaviť vozidlo na mieste dopravnej nehody ani neohlásil túto udalosť polícii. O tom, že vodič udalosť nenahlásil na políciu, na mieste nehody nezotrval a ani sa na miesto nehody nevrátil (ako ukladá zákon) svedčí to, že po vozidle policajti pátrali,“ priblížili muži zákona.

Vodiča sanitky, ktorý pri jazde bez zapnutých majákov narazil do ďalšieho vozidla, vďaka kamerovému záznamu polícia po troch hodinách vypátrala. Vozidlo sa nachádzalo pred jednou z bratislavských nemocníc. Policajti mužovi odobrali vodičský preukaz a ďalej ho budú riešiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia