Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2019, 11:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Andreja Kisku obvinili v súvislosti s kauzou okolo firmy KTAG, ktorá si mala uplatňovať neoprávnené vrátky daní

NEWS ANDREJ KISKA
Uložiť Uložené

Po Martinovi Daňovi a Robertov Ficovi dnes prichádza ďalšie obvinenie, tentokrát pre Andreja Kisku – predsedu strany Za Ľudí.

Podľa informácií denníka SME dnes polícia obvinila bývalého prezidenta Andreja Kisku v súvislosti s kauzou okolo firmy KTAG.

Predseda strany Za Ľudí bol v čase pred prezidentskými voľbami jej konateľom. Keď spoločnosť platila jeho kampaň, peniaze neskôr zahrnula do svojich nákladov a od štátu si vypýtala vratku DPH vo výške viac ako 155-tisíc eur. Síce vyplatená nebola, môže byť kategorizovaná ako trestný čin. Pre denník SME potvrdili informáciu dva zdroje. 

Andrej Kiska sa už stihol k situácii vyjadriť: „Je to špinavá politická kampaň, a je dôkazom politického vydierania a mafie, ktorá ovláda Slovensko. Fico ma pred tým varoval, keď som ho odmietol dať na Ústavný súd,“ povedal Kiska podľa Denníka N.

Odporúčané
NAKA obvinila Roberta Fica z hanobenia národa, rasy a podnecovania k nenávisti za schvaľovanie Mazurekových rasistických výrokov NAKA obvinila Roberta Fica z hanobenia národa, rasy a podnecovania k nenávisti za schvaľovanie Mazurekových rasistických výrokov 5. decembra 2019, 13:26

Včera NAKA obvinila aj bývalého premiéra Roberta Fica z trestných činov hanobenia národa, rasy a presvedčenia, podnecovania k národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti v súbehu s trestným činom schvaľovania trestného činu.

V stredu obvinila polícia aj neúspešného prezidentského kandidáta a kontroverzného aktivistu Martina Daňa z daňových podvodov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia