Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 15:50
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Polícia kvôli nezvestnému Michalovi prehľadáva pobrežie Dunaja. Záznam z kamery naznačuje, čo sa mohlo stať

NEWS
Uložiť Uložené

Po mladom študentovi príslušníci polície pátrajú od 20. novembra.

20-ročný Michal si bol v stredu ráno zabehať s priateľmi a odvtedy ho nikto nevidel. Polícia na svojom Facebooku najnovšie informovala o tom, že disponuje kamerovým záznamom. Na ňom vidno istého muža, ktorý skáče z Mosta SNP. Podľa vyjadrenia polície má ísť s najväčšou pravdepodobnosťou o študenta Michala.

Polícia disponuje kamerovým záznamom, ktorý dňa 20.11.2019 zaznamenáva skok neznámej osoby z Mosta SNP. Vyhodnotením kamerových záznamov v časovej a miestnej súvislosti polícia predpokladá, že touto osobou mal byť s najväčšou pravdepodobnosťou nezvestný muž,“ prezradila polícia.

Odporúčané
Polícia hľadá študenta z Bratislavy. 20-ročný Michal bol naposledy behať pri Dunaji Polícia hľadá študenta z Bratislavy. 20-ročný Michal bol naposledy behať pri Dunaji 22. novembra 2019, 11:13

Policajti zdôrazňujú, že prípad usmrtenia 34-ročnej Slovenky z 11. novembra 2019 nemá so zmiznutím Michala žiaden súvis. Všetkých občanov dodatočne žiadajú, aby nešírili poplašné správy o tom, že polícia utajuje prípad ďalšej zavraždenej ženy. 

Akékoľvek správy o tom, že sa v Bratislave rozmohli vraždy alebo že ženám hrozí bezprostredné nebezpečenstvo, sú klamstvom. Davová psychóza, hystéria a panika môže mať obzvlášť pri tejto téme fatálne následky a nie je vylúčené, že na autorov týchto statusov by sa mohli vzťahovať aj ďalšie paragrafy a možné väzobné tresty,informujú policajti. Autorom statusov poplašných správ môže hroziť trest odňatia slobody do výšky dvoch rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia