Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2019, 11:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Polícia hľadá študenta z Bratislavy. 20-ročný Michal bol naposledy behať pri Dunaji

NEWS
Uložiť Uložené

Michalovi kamaráti zdieľajú na sociálnych sieťach jeho aktuálne fotografie.

Pátranie po nezvestnom študentovi stále pokračuje. 21. novembra 2019 o 07:00 sa na Rybnom námestí v Bratislave stratil 20-ročný Michal Stach. Jeho kamarátka Kristína tvrdí, že od danej doby sa nikto nedokázal s Michalom telefonicky spojiť.

Podľa informácií polície bol naposledy behať popri brehu Dunaja. Nezvestný muž nemal pri sebe peňaženku či doklady a v najbližších hodinách sa neukázal na internáte, v škole, a dokonca ani na istom dohodnutom stretnutí.

Michal býva v okolí Svoradova, je rodákom z Prešova a Bratislavu príliš dobre nepozná. 180 centimetrov vysoký študent mal podľa dostupných informácií na sebe naposledy oblečenú bundu tmavomodrej až čiernej farby, tmavé tepláky a tenisky. V súčasnej dobe by mal mať vlasy ostrihané na dĺžku približne 2 centimetre. Ak máš informácie o polohe nezvestného Michala, ihneď kontaktuj políciu na čísle 158.

Domov
Zdieľať
Diskusia